CVA eCoach

Voor snelle en eenvoudige begeleiding na uw CVA

U hebt een CVA of TIA gehad en bent voldoende hersteld om thuis verder te herstellen. In de eerste twaalf weken, nadat u bent ontslagen uit het ziekenhuis, ondersteunt de CVA eCoach u hierbij. Met deze app kan uw behandelaar u ook op afstand begeleiden. Zo hoeft u niet naar het ziekenhuis, maar wordt u toch goed in de gaten gehouden. De app kan bijdragen aan uw zelfredzaamheid en kwaliteit van leven.

Voordelen van de CVA eCoach

Dankzij de CVA eCoach heeft uw behandelaar meer inzicht in uw gezondheid. Hij of zij kan sneller reageren op veranderingen en zo voorkomen dat u onnodig klachten heeft of bijvoorbeeld dat u onverwacht moet worden opgenomen. Ook is uw behandelaar beter voorbereid op uw vragen als u naar de polikliniek komt.

Zelf kunt via de app ook eenvoudig contact opnemen met de verpleegkundig specialist. Bijvoorbeeld als u vragen heeft over bijwerkingen of andere klachten van uw CVA of TIA. Wij proberen uw vragen binnen drie werkdagen te beantwoorden. Zo kunt u op eenvoudige wijze informatie delen met uw behandelaar en andersom. In spoedgevallen neemt u contact op met uw huisarts.

Functies van de CVA eCoach

  • Door het invullen van een periodieke check houden we uw gezondheid in de gaten en kunnen we u begeleiden.
  • Wij kunnen ons dankzij de app goed voorbereiden op uw bezoek aan de polikliniek. Voorafgaand aan de afspraak vragen we u om in de app een aantal vragenlijsten in te vullen. Zo zien wij hoe het met uw gezondheid is en kunnen wij beoordelen of de afspraak kan doorgaan.
  • Dankzij deze vragenlijsten kunnen we u ook advies geven in de app. Bijvoorbeeld over wat u zelf kunt doen aan uw klachten, zoals stoppen met roken. Als het nodig is, kan de eCoach u ook adviseren contact op te nemen met uw behandelaar. Zelf kunt u natuurlijk ook altijd vragen stelen als u twijfelt of klachten heeft.

Een content heading

Op de startpagina van de CVA eCoach ziet u de knoppen ‘Te doen’ en ‘Ik wil’. Onder ‘Te doen’ vindt u elke twee weken de taak ‘Periodieke gezondheidscheck’. Hiervoor vult u een vragenlijst in. U ziet hier ook de taak ‘Afspraak voorbereiden’ al u binnenkort een afspraak heeft bij de polikliniek. Wij vragen u dan opnieuw om een vragenlijst in te vullen met vragen over eventuele klachten of bijwerkingen van medicijnen.

De eCoach betrekt ook graag uw mantelzorger. Een CVA heeft namelijk niet alleen impact op u, maar ook op uw naasten. Uw mantelzorger wordt gevraagd om in de zesde en twaalfde week na uw ontslag ook een vragenlijst in te vullen.

Bij ‘Ik wil’ vindt u de functies ‘Beladvies’ en ‘Een nieuw bericht sturen’.  Met de functie ‘Beladvies’ bekijkt u door het invullen van een korte vragenlijst of en wie u moet bellen als u klachten heeft. Wilt u contact opnemen met uw zorgverlener? Dan kunt u ook de functie ‘Een nieuw bericht sturen’ gebruiken.

Downloaden

De CVA eCoach is beschikbaar voor smartphone, tablet, computer en laptop. U kunt de app gratis downloaden in de Google Play Store of App Store en gebruiken. Meer informatie over de app vindt u op sanacoach.com

© 2023 Hersenrevalidatie
Webdesign: Lot's of Graphics

© 2021 Hersenrevalidatie || KvK: 00000000 || AGB-code: 00000000 || Webdesign: Lot's of Graphics

© 2023 Hersenrevalidatie || Webdesign: Lot's of Graphics